Κατασκευή ιστοσελίδων

Υπηρεσίες web

Επικοινωνία
Μπορείτε να
μας καλέσετε
στο τηλέφωνο:
210 220 1024
ή στείλτε email:
web@stinpriza.org

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας. Επαγγελματικές, προσωπικές ή καλλιτεχνικές ιστοσελίδες, ειδησεογραφικά blog με έμφαση στο περιεχόμενο και την λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός γίνεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και το μήνυμα που θέλετε να πάρουν οι επισκέπτες σας.
Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα, αναλαμβάνουμε τον επανασχεδιασμό της χωρίς την αλλαγή του CMS που χρησιμοποιείτε. Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με εσάς και τους χρήστες σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Έχετε ακόμα τη δυνατότητα επέκτασης του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας, ώστε να απεικονίζεται λειτουργικά σε tablets και smartphones (responsive design).

Web Development

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, το site σας μπορεί να περιέχει από μία σελίδα μέχρι ολόκληρο portal, από μια photo gallery μέχρι εκτεταμένο e-shop, ή να είναι από στατικό μέχρι ειδησεογραφικό site με ομάδα διαχειριστών και αρθρογράφων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για πολυγλωσσικές (multilingual) σελίδες με τη χρήση του WPML addon για WordPress (σε νέες ή υπάρχουσες ιστοσελίδες).
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο πλάνο για την περίπτωσή σας και να το κατασκευάσουμε. Με την παράδοση των δυναμικών ιστοσελίδων, παρέχουμε μαθήματα και οδηγούς χρήσης και διαχείρισης.

Shared Hosting

Παρέχουμε web φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας, είτε αυτή είναι στημένη σε κάποια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου CMS (Drupal, Joomla, WordPress), είτε είναι custom κώδικας ή στατικό site. Μαζί με το hosting μπορείτε να έχετε και τα email του domain σας. Υπάρχουν τέσσερα πακέτα hosting αυτή τη στιγμή, ανάλογα με το χώρο που καταλαμβάνουν στο server (500mb, 1Gb, 3Gb, 5Gb), ενώ δεχόμαστε και custom αιτήματα hosting για ειδικές περιπτώσεις.
Για όλα τα hosting κρατάμε backup (local + remote) των τελευταίων ημερών χωρίς εξτρά χρέωση και έχουν ήδη εγκατεστημένο πιστοποιητικό ασφαλείας και αυτόματη ενεργοποίηση για την σελίδα τους σε https(για νέα hosting από 15/3/2017 και μετά). Περισσότερες πληροφορίες για τη web φιλοξενία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Domain Registration

Αγοράστε το όνομα χώρου (domain name) που θέλετε με οποιαδήποτε κατάληξη .gr, .com, .org, .net, κτλ.
Η Πρίζα είναι επίσημος registrar για τα .gr domains. (EETT – κωδικος registrar 13-016)
Για τη κατoχύρωση νέου domain, συμπληρώσετε τα στοιχεία στη φόρμα.

WordPress υπηρεσίες

Συντήρηση/Αναβαθμίσεις WordPress

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση οποιασδήποτε WordPress ιστοσελίδας. Αφορά αναβαθμίσεις WordPress core, plugins & themes. Σημείωση, τα premium plugins/themes που χρήζουν αναβάθμησης έχουν επιπλέον χρεώση για την αγορά των νεότερων εκδόσεων τους. Πέρα από ad-hoc αναβαθμίσεις, αναλαμβάνουμε το ίδιο και με ετήσιο πακέτο συντήρησης wordpress, με security & τακτικά updates. Κρατώντας το WordPress συντηρημένο, γλυτώνουμε από τρύπες ασφαλείας που μπορεί να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη αργότερα. Επίσης συμβαδίζουμε με τις νέες τεχνολογίες όπως αναπτύσσονται με το καιρό, και δεν μένουμε σε παλιακό και ασύμβατο πολλές φορές με τους καινούργιους browser/λειτουργικά συστήματα.

WordPress απόδοση

Αναλαμβάνουμε να βελτιώσουμε την wordpress σελίδα σας, σε όρους ταχύτητας με χρήση διαθέσιμων caching μηχανισμό και μικροαλλαγών σε πρόσθετα/θέματα όπου χρειαστεί.. σημαντικό ρόλο στην απόδοση μιας σελίδας παίζει πάντα και το hosting περιβάλλον (server, web server, php, dns, κ.α.), οπότε επικοινωνήστε μαζί μας αρχικά με λεπτομέρειες για τη σελίδα σας, ώστε να δούμε τι ενέργειες μπορούν να γίνουν ανά περίπτωση.

WordPress ασφάλεια

Αναλαμβάνουμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια μιας wordpress ιστοσελίδας με χρήση .htaccess αρχείων και προσθέτων του wordpress. Λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για κάθε αλλαγή στη σελίδα μας, προλαμβάνουμε κακόβουλες ενέργειες. Ελέγχουμε επίσης τα εγκατεστημένα πακέτα (wordpress/themes/plugins) και ρυθμίζουμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Και σε αυτή την υπηρεσία παίζει σημαντικό ρόλο το περιβάλλον hosting, κάθε περίπτωση έχει διαφορετικές δυνατότητες και ανάγκες. Παρομοίως με παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας αρχικά με λεπτομέρειες για τη σελίδα που ενδιαφέρεστε.

Καθάρισμα WordPress

Αναλαμβάνουμε και καθάρισμα από malware οποιασδήποτε WordPress ιστοσελίδας. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει έλεγχο core αρχείων με checksums, έλεγχο plugins με checksums, έλεγχο σε όλα τα .php της εγκατάστασης και στα αρχεία media. Επίσης έλεγχο και καθαρισμό της βάσης. Αντίγραφα ασφαλείας και εισαγωγή security ρυθμίσεων και plugins για μελλοντική αποφυγή. Αρκετούς anti-malware ελέγχους κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, με πολλά και διαφορετικά εργαλεία, online και τοπικά. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να προχωρήσουμε και σε νέα εγκατάσταση WordPress, κάνοντας εισαγωγή δεδομένων από τη παλιά εγκατάσταση. Η διαδικασία καθαρισμού είναι αρκετά χρονοβόρα και γι’ αυτό η τακτική συντήρηση θεωρείται καλή πρακτική μειώνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας της μόλυνσης/malware. Σημείωση, σε τρίτα hosting πακέτα, ο καθαρισμός εξαρτάται και από τις δυνατότητες που έχουμε εκεί.

Sites SEO

Τι είναι το SEO;

Το SEO(Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία στην οποία ο προγραμματιστής βελτιώνει τη δομή του κώδικα της ιστοσελίδας, ώστε να διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο (Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, Qwant, Yandex, κ.α.) να βρίσκουν τη σελίδα σας βάσει των αναζητήσεων των χρηστών.
Υπάρχουν πολλές τεχνικές SEO και εμείς αναλαμβάνουμε να τις συνδυάσουμε για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει;

Ξεκινώντας τη διαδικτυακή σας παρουσία στο internet, πιθανώς να χρειάζεστε λίγη βοήθεια ώστε να σας βρίσκει ο κόσμος μέσα από τις μηχανές αναζήτησης.
Αν και τίποτα δεν υπερβαίνει την αξία του ποιοτικού περιεχομένου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε από ένα απλό SEO πλάνο μέχρι πιο εξειδικευμένες μορφές ανάδειξης του site σας.

Email Hosting

email hosting – stinpriza.net

Νέα Υπηρεσία για φιλοξενία email που απευθύνεται τόσο σε προσωπικούς όσο και σε εταιρικούς λογαριασμούς. Σε domain που παρέχουμε εμείς ή και σε οποιοδήποτε δικό σας domain. περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία φιλοξενίας email, μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-220-1024 ή στείλτε μας mail εδώ