Επισκευή υπολογιστών

Επισκευές

Ελέγχουμε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, και αναγνωρίζουμε την βλάβη. Σας ενημερώνουμε πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επισκευή, για το κόστος και τον χρόνο που θα χρειαστεί.

Θέλετε μια παλαιότερη ή πιο καινούργια έκδοση λειτουργικού συστήματος; Θέλετε να επαναφέρετε το “κατεστραμμένο” λειτουργικό σας σύστημα; Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του στον υπολογιστή σας καθώς και την επαναφορά των αρχείων σας. Εγκαθιστούμε τα βασικά προγράμματα για την απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή.

“Καθαρίζουμε” τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό (malware, adware, ransomware, trojan) που μπορούν να καθυστερούν τον υπολογιστή άλλα και να οδηγήσουν σε απώλεια των δεδομένων σας. Εγκαθιστούμε antivirus λογισμικό για να είσαστε πάντα προστατευμένοι.

Aναλαμβάνουμε την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας στο λάπτοπ σας, σε περίπτωση που αυτό δεν κάνει καλή επαφή ή έχει σπάσει.

Ζεσταίνεται το λαπτοπ σας υπερβολικά; Σβήνει απροειδοποίητα; Κάνει το ανεμιστηράκι υπερβολικό θόρυβο; Aναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του λαπτοπ από ξένα σώματα (σκόνη κτλ), καθαρίζουμε και “λαδώνουμε” το ανεμιστηράκι και επανατοποθετούμε θερμαγώγιμη πάστα.

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σπασμένων οθονών, χαλασμένων πληκτρολογίων και “χτυπημένων” σκληρών δίσκων.

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση της λειτουργίας, άλλα και την αναβάθμιση όπου αυτό είναι αναγκαίο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με χαμηλές επιδόσεις που “κολλάνε” ή “σέρνονται”.

Εγκαταστήστε στον Η/Υ ή το laptop σας το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux, πού ειναι ελεύθερο λογισμικό. Αυτό σημαίνει ελευθερία για το χρήστη του υπολογιστή, χωρίς τους περιορισμούς (οικονομικούς ή πρακτικούς) που συναντάμε σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-780-2500 ή στείλτε μας mail εδώ