Επισκευή υπολογιστών

Επισκευές Υπολογιστών

Επικοινωνία
Μπορείτε να
μας καλέσετε
στο τηλέφωνο:
211 780 2500
ή στείλτε email:
service@stinpriza.org

Διάγνωση

Ελέγχουμε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, και αναγνωρίζουμε την βλάβη. Σας ενημερώνουμε πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επισκευή, για το κόστος και τον χρόνο που θα χρειαστεί.

Εγκατάσταση Λειτουργικού – Format

Θέλετε μια παλαιότερη ή πιο καινούργια έκδοση λειτουργικού συστήματος; Θέλετε να επαναφέρετε το “κατεστραμμένο” λειτουργικό σας σύστημα; Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του στον υπολογιστή σας καθώς και την επαναφορά των αρχείων σας. Εγκαθιστούμε τα βασικά προγράμματα για την απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή.

Υποστήριξη γραφείων

Η κολεκτίβα εργασίας Στην Πρίζα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για γραφεία, επιχειρήσεις, οργανώσεις. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού που χρειάζεστε για το γραφείο σας, καθώς και τη web παρουσία σας. Ακόμα μπορούμε να εγκαταστήσουμε και διοργανώσουμε βιντεοκλήσεις για απομακρυσμένη συνομιλία των συνεργατών σας, για σεμινάρια-εργαστήρια, κ.α.

Aφαίρεση Ιων – Εγκατάσταση Antivirus

“Καθαρίζουμε” τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό (malware, adware, ransomware, trojan) που μπορούν να καθυστερούν τον υπολογιστή άλλα και να οδηγήσουν σε απώλεια των δεδομένων σας. Εγκαθιστούμε antivirus λογισμικό για να είσαστε πάντα προστατευμένοι.

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας

Aναλαμβάνουμε την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας στο λάπτοπ σας, σε περίπτωση που αυτό δεν κάνει καλή επαφή ή έχει σπάσει.

Επισκευή λαπτοπ που υπερθερμαίνεται
εσωτερικό καθάρισμα laptop

Ζεσταίνεται το λαπτοπ σας υπερβολικά; Σβήνει απροειδοποίητα; Κάνει το ανεμιστηράκι υπερβολικό θόρυβο; Aναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του λαπτοπ από ξένα σώματα (σκόνη κτλ), καθαρίζουμε και “λαδώνουμε” το ανεμιστηράκι και επανατοποθετούμε θερμαγώγιμη πάστα.

Αντικατάσταση οθόνης – πληκτρολογίου – σκληρού δίσκου

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση σπασμένων οθονών, χαλασμένων πληκτρολογίων και “χτυπημένων” σκληρών δίσκων.

Αναβάθμιση – Βελτιστοποίηση λειτουργίας

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση της λειτουργίας, άλλα και την αναβάθμιση όπου αυτό είναι αναγκαίο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με χαμηλές επιδόσεις που “κολλάνε” ή “σέρνονται”.

Εγκατάσταση gnu/linux

Εγκαταστήστε στον Η/Υ ή το laptop σας το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux, πού ειναι ελεύθερο λογισμικό. Αυτό σημαίνει ελευθερία για το χρήστη του υπολογιστή, χωρίς τους περιορισμούς (οικονομικούς ή πρακτικούς) που συναντάμε σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

Mac

Αναλαμβάνουμε επισκευές και σε υπολογιστές Mac (hardware και software). Αφορά μεταξύ άλλων, format, καθάρισμα λειτουργικού, επίλυση προβλημάτων εκκίνησης. Όπως επίσης και στο κομμάτι του υλικού, υπηρεσίες όπως καθάρισμα hardware, αλλαγή δίσκου, οθόνης ή πληκτρολογίου.

Ανάκτηση δεδομένων

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων, από χαλασμένους εξωτερικούς δίσκους, στικάκια usb, άλλα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και λάπτοπ που πλέουν δεν λειτουργούν.

Δίκτυα

Χρειάζεστε να συνδέσετε τους υπολογιστές του γραφείου μεταξύ τους? Μπορούμε να στήσουμε και να συντηρήσουμε το δίκτυο υπολογιστών σας στον επαγγελματικό σας χώρο ή το σπίτι σας.
Αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε το δίκτυο υπολογιστών σας με τον printer, το server ή άλλο μηχάνημα, όπως και να εγκαταστήσουμε τα απαραίτητα προγράμματα για τη διαχείρηση, την λήψη και αποστολή mail, την πρόσβαση σε κεντρικά αρχεία από όλους τους χρήστες και άλλες εφαρμογές.

Στήσιμο server

Αναλαμβάνουμε να στήσουμε το server σας. Προτιμάμε Debian GNU/Linux σα λειτουργικό. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται:
Εγκατάσταση Web server (apache/nginx)
Εγκατάσταση E-mail server (postfix SMTP / dovecot IMAP+POP3)
Εγκατάσταση File server (samba)
και οτιδήποτε άλλο server daemon μπορεί να σηκωθεί σε GNU/Linux.
επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-780-2500 ή στείλτε μας mail εδώ